×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Депутат райради: Коли починають створювати прозорі офіси не прозоро, нічого хорошого з цього не вийде!

  Депутат районної ради Микола Череднік про ліквідації районних рад написав на своїй сторінці у Фейсбук.

  «Після сьогоднішньої сесії Богунської районної ради жодних змін не відбулося: райради як нічого не вирішували так і не робитимуть цього.

Насправді питання не у повноваженнях. Якщо дійсно передача повноважень призведе до покращення послуг для людей, дасть економію бюджету чи інший ефект – взагалі жодних питань. Потрібно це доносити, пояснювати користь від цього рішення, а не обіцяти розказати про це після прийняття рішення. Це - абсурд!

  Коли рішення приймається без жодних обговорень, пояснень та аргументації, з великим бажанням ухвалити його максимально швидко, усе це викликає сумніви у щирості мотивів.

  Питання повноважень райрад стало актуальним два тижні тому. Два роки нікому до цього діла не було, а тут раптом такий інтерес. І відразу виникло багато проблем, про які раніше чомусь мовчали. Управління соцзахисту, виявляється, у такому форматі працювати більше не може. За словами працівників райради питання стало актуальним з причини того, що близько 28 млн грн буде виділено на реформування управлінь соцзахисту та створення прозорих офісів.

  Коли починають створювати прозорі офіси не прозоро, нічого хорошого з цього не вийде!

  Свого часу я висловлював думку про ліквідацію райрад. Тоді з’явилося дуже багато людей у раді, які казали, що це непотрібно і неможливо ні в якому разі. Окремі депутати говорили, що «кістьми ляжуть», але райради та повноваження не здадуть. І саме вони сьогодні голосували за добровільну передачу повноважень (а по суті за ліквідацію рад).

  Для мене була дуже дивною реакція голови ради на запитання, чи були домовленості між головами рад та очільником міста щодо передачі повноважень? І чому це важливе питання ставиться на голосування саме таким чином? В проекті рішення міської ради про ліквідацію районних рад йде мова, що це думка самих рад! Я не знаю, яким чином подібна думка формувалася та хто її доносив до міської ради.

  Але рішення прийнято і потрібно жити далі. Знаю, що з часом усе стане на свої місця».

n 1312173

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework