Найєм : "Житомирські ласощі" – це така велика пляма, яка лежить на постмайданній Україні

  Народний депутат Мустафа Найєм заявив про замовний характер справи проти власника Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" Ігоря Бойка та окреслив негативні наслідки рейдерського захоплення цього підприємства для майбутніх інвестицій в Україну.

 

  Таку заяву нардеп зробив під час ефіру на одному з українських телеканалів, повідомляє ua1.com.ua.

  "У мене є великі сумніви, що ця справа чиста", – наголошує Найєм. За його словами, обвинувачення, які висуваються Ігорю Бойку, є надуманими.

  Водночас, нардеп вказав на негативні наслідки для інвестиційного клімату України, якщо рейдерство й надалі "кришуватиметься" нардепами та високопосадовцями.

  "Житомирські ласощі" – це така велика пляма, яка лежить на постмайданній Україні. І на жаль, всі свідчення по цій справі, всі рухи по цій справі доводять, що дійсно причетні діючі політики до цього. Чи Пашинський, чи "Народний фронт", чи хтось з "Народного фронту", – з цим має розібратися слідство", – переконаний Мустафа Найєм.

  На думку нардепа, подібні ситуації унеможливлюють збільшення інвестицій в Україну, попри всі намагання прем’єр-міністра Гройсмана переконати потенційних інвесторів у відсутності корупції в Україні.

  Нагадаємо, раніше Ігор Бойко зірвав судове засідання зірвав судове засідання,  а днями розповів про арешт, тортури у СІЗО та тиск влади.арешт, тортури у СІЗО та тиск влади.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework