Сергій Кузьміних: Психічнохворі «псевдопатріоти» разом з п’ятою колонною хочуть і надалі топити країну в крові

   На своїй сторінці у Фейсбук засновник «Фонду Братів Кузьміних», молодший брат легендарного кіборга Олега Кузьміних, житомирянин Сергій Кузьміних,  опублікував допис про Надію Савченко, яка опинилися в центрі скандалу та нині підозрюється в плануванні теракту та зраді.

 

  «Герой України чи не герой?!

  Насичений інформаційно сьогоднішній день. Багато в світі людей спостерігають, що відбувається в нашій країні і здається, що скоро за кордоном буде враження, як від психлікарні. Спочатку генеральний прокурор розказує, як про якийсь бойовик, про плани Савченко, а потім вона каже, що навмисно підігрувала спецслужбам. Як вони сьогодні кажуть: "сюрреалізм якийсь". Багато чого не зрозуміло в цій всій історії, але чітко ясно лише одне: не може справжній патріот України спілкуватися про якісь терористичні акти проти своїх громадян з ворогами, сепаратистами та іншою наволоччю, яких потрібно вже давно розірвати за зроблене проти наших людей та за пролиту кров Захисників України. Зараз багато людей не задоволені тим, що відбувається в країні й тими реформами, і відношенням до свого народу, та ніхто не може й надалі нести війну. Досить! "Виходками" Савченко вже здивувати когось важко, але вона реально перейшла зараз всі здорові межі. Зараз з неї, здається, навмисно роблять якусь жертву режиму, а насправді, може, щось криється інше. Побачимо...

  Незрозуміло, хто кого після арешту повів в СБУ ... пішки ... Я такого не пригадую, щоб з підозрою про зраду та терроризм таке можливо. Дуже соромно за все, що відбувається в країні, і прикро, коли з усіх сил щось робиш для покращення, а насправді відчувається байдужість самих людей, не кажучи вже про дії влади! Будучи в Брюсселі з однодумцями, щоб привернути увагу європарламентарів до "рашистьскої" агресії бачили розуміння і підтримку, а тут нагороджені званням героя!!! Психічнохворі псевдопатріоти, разом з п’ятою колонною, хочуть і надалі топити країну в крові. Всі" ригівські" недобитки жали сьогодні руку цій дамі ... Жах. Голова реально обертом йде від того, що коїться в державі. Ще вірю, що все буде добре в нашій вимученій Україні. Дай би Бог скоріше! Слава нації!», — зауважив автор в своїй публікації.

2303180301 1
2303180301 3
2303180301 4
2303180301 2

 

Последнее изменение Пятница, 23/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework