У Бердичеві на 45 тисяч гривень обікрали помічника нардепа

  Дивне пограбування помічника нардепа Ревеги Віталія Березовенко на 45 тисяч гривень.

 

  Це питання дуже сильно цікавить поліцію міста Бердичева, яка звернулася до суду з клопотанням дати доступ до інформації, яка знаходиться у володінні ЗАТ “ВФ Україна” (оператор мобільного зв’язку МТС),   а саме роздруківок з’єднань мобільних телефонів, які працювали з 00.00 год. 01.05.2016 року по 17 год. 27.10.2016 року з наданням виду, дати, часу, тривалості з’єднань, номера абонента “А” ІМЕІ абонента “А”, номера абонента “Б”, LAС, СІD, азимут базової станції і адреси розташування перерахованих базових станцій, з яких виходили на зв’язок власники мобільних терміналів, на місці вчинення злочину в зоні дії наступних базових станцій: ЗАТ “ВФ Україна” LAС-6130 СІD-28203, - повідомляє berdichev.biz.

  В обгрунтування клопотання зазначено, що в період часу з травня 2016 року по жовтень 2016 року невстановлена слідством особа, невстановленим слідством способом проникнення до приміщення приймальної нардепа Ревеги, що за адресою: м. Бердичів вул. Героїв України, 17, де шляхом пошкодження замка відчинила металевий сейф, звідки таємно викрала грошові кошти в сумі 45 тис. грн., належні Віталію Березовенко, помічнику нардепа Ревеги.

  Дуже дивна ситуація, якщо це правда пограбування – 6 місяців у сейфі Віталія Березовенко лежали 45 тисяч гривень і 6 місяців пан Березовенко не перевіряв, лежать вони там чи ні. А потім перевірив і ой, пограбували! Нічого підозрілого?

  Згідно декларації пана Березовенко за 2016 рік, він за 12 місяців 2016 року заробив 78 886 гривень.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework