Міському голові Олевська зменшили на 155% премію

  На сесії Олевської міської ради було прийнято рішення про зменшення премії міському голові на 155%. 

 

  Наприкінці минулого року депутати прийняли рішення «Про преміювання, надання матеріальної допомоги і встановлення надбавок до посадового окладу міському голові». В п.4 відповідного рішення раніше  йшлося про преміювання міського голови у розмірі 365% до посадового окладу. Це стандартна процедура, яка проводилася щороку за каденції всіх голів міської ради, - повідомляє olevsk-gromada.gov.ua.

  7 червня на сесії міської ради було прийнято рішення про внесення змін, а саме: «Преміювати міського голову з 07 червня 2018 року, відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи, в розмірі 210 % до посадового окладу».

  Таке рішення було прийнято у зв’язку зі збільшення розміру окладів посадових осіб органів місцевого самоврядування на законодавчому рівні. Постанова Кабінету Міністрів України №268 чітко регламентує розмір окладів всіх посадових осіб. Він залежить не лише від конкретної посади, а й від чисельності жителів міста (села). Олевськ відноситься до найменшої групи міст – до 15 тисячі осіб.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework