Маловідомий, але потужний: у Порошенка визначились з куратором кампанії на Житомирщині

  За інсайдерською інформацією, Анатолій Павленко стане куратором президентської кампанії президента України Петра Порошенка на Житомирщині.

 

  Про це заявив політолог Володимир Піньковський в ході засідання клубу «Експерти Житомирщини» 4 грудня.

  "Що стосується цікавинок роботи БПП, або самого Петра Порошенка, то є така цікавинка, що визначилися з основним "куратором області". Це буде пан Павленко", - заявив Піньковський.

  За словами інсайдерів, на даний момент, Анатолій Павленко є потенційним кандидатом від БПП на парламентських виборах на 66 одномандатному виборчому окрузі (центр – місто Малин). Анатолій Павленко – людина маловідома на окрузі, він поки не веде публічну кампанію, але вже почав вибудовувати мережу агітаторів. 

  За словами Піньковського, Анатолій Павленко в минулому керував Радомишльським пивзаводом, що належить Петру Порошенку, а згодом очолив Радомишльську РДА. При цьому він є людиною, що давно належить до команди Порошенка, а отже може розраховувати на потужну підтримку.

  Відзначимо, що президентська кампанія Порошенка базується на тому, що майбутні кандидати на виборах до Верховної Ради спочатку працюватимуть на рейтинг Порошенка на своїх округах, а потім, в разі його перемоги, використовуватимуть найняті мережі агітаторів та підтримку адмінресурсу на виборах до Верховної Ради.  

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Договорняк між "Нашою Рябою" та Ахметовим: стало відомо чому відсторонили "головного радикала Житомирщини"

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework