Стабільності, миру, і підкупу виборців: що очікують житомиряни від виборів Президента

  Від майбутніх виборів Президента житомиряни очікують стабільності, миру, підвищення стипендії, саморозвитку та підкупу виборців.  Про це у вуличному опитуванні ОПОРІ розповіли мешканці міста.

 

 «Нічого нового не очікую. Кандидати всі ті самі. Єдине, що буде більше підкупів виборців. На вибори піду, буду голосувати проти всіх», – вважає Марина.

  «Чекаємо змін в кращу сторону і підвищення стипендії. Ми як бідні студенти цього чекаємо. На вибори підемо, але не за гречку, це точно» , – кажуть Вікторія та Олена.

  Житомирянин Сергій вважає, що від майбутніх виборів варто очікувати  підкупу та дезінформації:

  «Як завжди – необізнаності людей, підкупу, дезінформації, бруду і чорної пропаганди».

  «Напевно, ще будучи дитиною, щось  очікував, якихось змін, чогось чудового, а зараз, буде що буде. На вибори зайду», – каже Олександр.

  Житомирянка Юлія вважає, що від виборів нічого не варто очікувати.

  «Саме цікаве, що з кожним роком, коли ти все більше займаєшся створенням свого життя самостійно, ти все більше починаєш шукати причини ззовні. і це напевно, будуть перші вибори, де я зроблю свій свідомий вибір, я піду на вибори і те/, що я зроблю з своїм бюлетенем, це вже буде моя справа, але свій голос я не віддам. Вибори – це не привід відмовлятися від можливості самостійно щось робити, самостійно створювати свій бізнес, самостійно приймати якісь ініціативи на роботі, в організації в якій ти знаходишся, самовдосконалюватися. Тому від виборів нічого не варто очікувати, треба щось очікувати від себе і робити»– каже житомирянка Юлія.

  «Важко відповісти на це питання. Я ще не визначився з кандидатом в Президенти. Я чекаю достойного кандидата, але поки його не бачу», – зазначив Василь. 

  Офіційно виборчий процес розпочнеться 31 грудня. Ще з осені потенційні кандидати активно нагадують про себе через рекламу, візити,  заходи та подарунки.

  Як повідомляла ОПОРА, шість народних депутатів з Житомирської області 51 раз «пропіарилися» на використанні коштів державної субвенції«пропіарилися» на використанні коштів державної субвенції протягом червня-жовтня 2018 року. У листопаді Житомирщину відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти. З початку осені на білбордах та сітілайтах почали з’являтися обличчя політиків з гаслами про сильну армію, енергетичну незалежність та побудову України. Також активно працюють іменні благодійні фонди нардепів. Народний депутат Павло Дзюблик має іменний благодійний фонд, однак на даний час активної діяльності організація не веде. Одним з «найстарших» благодійних фондів  народних депутатів з Житомирської області є фонд Володимира Литвина «Майбутнє Полісся». Про роботу Благодійного фонду нардепа Сергія Пашинського читайте тут. Фонд народного депутата Борислава Розенблата відрізняється від інших фондів нардепів тим, що є родинним і має відповідну назву: «Фонд родини Розенблат».

Джерело: ОПОРА

 

Последнее изменение Четверг, 27/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework