Сергій Сухомлин розповів про поїздку на ізраїльсько-український саміт, де обговорювали перспективи співпраці між муніципалітетами

  Про побудову системи муніципальної безпеки, інвестиції, економічне партнерство і налагодження відносин між українськими та ізраїльськими містами говорили під час ізраїльсько-українського саміту The Israeli Ukrainian Muni Summit (IUMS 2019), який відбувся 28 лютого у Тель-Авіві в рамках технологічної виставки Muni-Expo «Глобальні рішення для «розумних» міст і муніципальної безпеки».

 

  Участь у ньому взяли очільники українських міст Дніпра, Харкова, Житомира, Чернігова, Рівного, Вінниці, Маріуполя, Обухова та Вишневого, а також  мери ізраїльських міст, представники уряду, дипломатичного корпусу і бізнесу, - повідомляє прес-служба міської ради. 

  За словами міського голови Житомира Сергія Сухомлина, попри напружену ситуацію на сході, ізраїльський бізнес зацікавлений у співпраці та готовий заводити в Україну інвестиції. 

  «В Ізраїлі вже багато років йде війна. Країна фактично знаходиться у воєнному стані. Але економіка демонструє високі темпи зростання, ізраїльські міста розвиваються. У нас зараз схожа ситуація, тому досвід ізраїльтян для нас дуже корисний. Крім того, ізраїльські компанії зацікавлені в співпраці з Україною, вони готові заводити інвестиції. В рамках цього саміту ми підготували проект меморандуму між містом Житомиром і Ізраїльською торгівельно-промисловою палатою про відкриття офісу цієї палати в місті Житомирі», – зазначив очільник міста.

  Сергій Сухомлин також натякнув, що у Житомира незабаром може з’явитися ще одне місто-побратим. За його словами, нині готуються документи для підписання відповідної угоди.

  «Я зараз не можу сказати, що це за місто. Треба дочекатися підписання документів. Але скажу так: воно дуже красиве і знаходиться у центрі Ізраїлю. Це було цікаве спілкування з ізраїльськими підприємцями, політиками і урядовцями», – зазначив міський голова.

сухомлин

 Новини Житомира

    

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework