Пашинський звиває мажоритарне гніздечко на рідній Житомирщині

  Заступники голови фракції "Народний фронт", списочники Сергій Пашинський та Андрій Іванчук активізувалися на мажоритарних округах у Житомирській та Івано-Франківській областях відповідно, де вони використовують для "засівання" свої благодійні фонди.

  Крім того, мешканцям цих регіонів транслюється проплачена реклама в соцмережах, - пише chesno.org.

  Кнопкодав, фігурант антикорупційних розслідувань Сергій Пашинський має іменний благодійний фонд, що відкрив свої регіональні представництва в Коростені, Овручі, Олевську й Лугинах Житомирської області. Ці населені пункти входять до округу №64, від якого нардепом наразі є Володимир Арешонков з "Блоку Петра Порошенка".

  Тільки у квітні на Facebook-сторінці "Благодійного фонду Сергія Пашинського" було опубліковано 20 дописів, а цього місяця, станом на 6 травня, – поки що один пост про допомогу в організації турніру. Окрім того, сторінка має активну рекламу, яка поширюється на користувачів із Житомирської області й у деяких випадках – з Рівненщини.

  Загалом, аналіз реклами в соцмережі показує, що сторінка платила за 14 рекламних повідомлень. Найчастіше це робили одразу після її створення – у вересні минулого року сплатили за 4 дописи. За 6 постів заплатили до 100 євро, за решту 8 – до 100 доларів. Отже, діапазон витрат на рекламу перебуває в межах 0-600 євро (0-670 доларів) і 0-800 доларів, тобто до 1 400 доларів, або десь до 37 тис. грн.

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 10/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework