Житомирщина зробила свій вибір: Хто представлятиме інтереси області у Верховній Раді

  Цьогоріч, новачки зайняли місця так би мовити «ветеранів» у політиці. Майже на всіх округах перемогли депутати від партії нового президента України, «Слуга Народу».

   За даними www.cvk.gov.ua, одномандатний виборчий округ № 62(Житомир) обрав Герасименка Ігора Леонідовича від партії «Слуга Народу». Ігор Леонідович ‒ український військовослужбовець, десантник, майор Збройних Сил України, командир військової частини А1493, раніше — командир 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї аеромобільної бригади, Герой України. Він отримав 47,72 % голосів. З великим відривом він випередив Леонченко Наталію Петрівну від партії «Опозиційна платформа-За життя», яка отримала 8,12 % голосів. Третє місце зайняв Гундич Ігор Петрович, самовисуванець з 7,70 % голосів.

герасименко 62

  Одномандатний виборчий округ № 63(Бердичів) обрав Кицака Богдана Вікторовича від партії «Слуга Народу». Богдан Вікторович уродженець Бердичева, працював викладачем у «Бердичівському педагогічному коледжі». Він отримав 43,23 % голосів. З цим результатом він переміг Ревегу Олександра Васильовича, само висуванця з 17,04 % голосів. Бронзу отримав Шаповал Анатолій Анатолійович від партії «Батьківщина» з 10,98 % голосів.

кицак 63

  По одномандатному виборчому округу № 64(Коростень) переміг Арешонков Володимир Юрійович, самовисуванець, в минулому депутата від партії Петра Порошенка з 27,63 % голосів. З маленьким відривом, друге місце зайняв Сігачов В’ячеслав Валерійович, партія «Слуга Народу»  з 26,83 % голосів.

арешонков 64

  Одномандатний виборчий округ № 65(Новоград-Волинський) обрав журналіста телеканала «Еспресо» Костюка Дмитра Сергійовича від партії «Слуга Народу» з 35,60 % голосів. Другим є Литвин Володимир Михайлович, самовисуванець з 25,73 % голосів. Третім ‒ Мельник Віктор Сергійович, самовисуванець з 24,34 % голосів.

костюк 65

  В одномандатному виборчому окрузі № 66(Малин) перемогла Грищенко Тетяна Миколаївна від партії «Слуга Народу» з 28,75 % голосів. Срібло отримав колишній нардеп Журавський Віталій Станіславович, самовисуванець з 20, 41 % голосів. Третім став Дзюблик Павло Володимирович, самовисуванець з 12, 82 % голосів.

грищенко 66

  В одномандатному виборчому окрузі № 67(Чуднів) лідирував Кузьміних Сергій Володимирович ,партія «Слуга Народу» з 36,35 % голосів. Другим став Развадовський Віктор Йосипович, самовисуванець з 34,29% голосів. Третім ‒ Ходак Ігор Євгенович від партії «Батьківщина» з 12,08% голосів.

кузіміних 67

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Четверг, 25/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework