Относительно событий в Житомирском штабе "Правого сектора"

"Правый сектор" на своем сайте разместил информацию относительно инциндента который произошел 27 мая 2014 г. в Житомире.

Текст приводится языком оригинала.

РОЗ’ЯСНЕННЯ СТОСОВНО ПОДІЙ В ЖИТОМИРСЬКОМУ ШТАБІ “ПРАВОГО СЕКТОРА”

28 ТРАВНЯ, 00:29

Сьогодні в Житомирі групою невідомих осіб здійснена спроба збройного захоплення штабу “Правого сектора”. Інцидент відбувся під час візиту до Житомира представників Центрального штабу для внесення змін у роботу регіональної організації.

Однак замість пояснення цілей і завдань Житомирської організації , прибулим з Києва довелося спільно з місцевими представниками ПС протидіяти озброєним особам. У процесі обеззброєння один з нападників здійснив декілька пострілів в підлогу. Постраждалих немає.

Як наслідок усі загарбники були затримані представниками правоохоронних органів, а їх зброю було вилучено. До з’ясування ситуації долучився губернатор Житомирської області Сидір Кізін та начальник УМВС Юрій Дем’яненко, за допомогою яких конфлікт був мирно врегульований.

Сподіваємося, що представники МВС зможуть розібратися хто і з якою метою намагався захопити штаб “Правого Сектора” в Житомирі.

Прохання до журналістів, надалі перед публікаціями інформації про ПС попередньо уточнювати її в офіційних осіб.

Последнее изменение Среда, 28/05/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework