Нардеп: Зрада відміняється! Сьогодні не буде ухвалено рішення про створення консультативної ради за участю представників рашинсько-терористичних угрупувань.

  Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат України із Житомирщини Сергій Кузьміних.

 

  "Зрада відміняється! Сьогодні на засіданні ТКГ з врегулювання ситуації на сході України не буде ухвалено рішення про створення консультативної ради за участю представників рашинсько-терористичних угрупувань.

  Правильне рішення. А ще було б правильним зовсім відійти від формату Мінських перемовин та перейти покі виключно до Нормадського формату з розширення країн-учасників (Велика Британія та Сполучені Штати Америки, як підписанти 5 грудня 1994 року про гарантії суверінітету замін відмови від ядерного статусу України). Якщо зі слів, м’яко кажучи - не патріотів та прорашинских сил, в нас існує внутрішній конфлікт, но ми повинні контролювати свої кордони і тоді будемо самі вирішувати питання щодо сепаратизму та колаборації, а так в нас 6-й рік реальна війна, тількі колись її пАпередникі з сАветниками назвали чомусь АТО.

  Ну і що до графіку роботи народних депутатів. Чому ми повинні видумувати нові Закони щодо роботи Верховної ради і голосувати по скайпу чи якось ще? Давайте тоді і хлопцям на передовій дамо змогу виконувати свою роботу по скайпу та медикам. Чим ми краще за них? Ми повинні давати приклад, а не шукати якись комфортні умови для своєї відповідальної праці. У кожного свій фронт відповідальності заради України. Тому моя особиста позиція: працювати і приймати необхідні найважливі єкономічни, медичні та соціальні Закони, яких потребує країна. Поки не нормалізується єпідемична ситуація не розглядати резонансні законопроекти, на кшталт ринка землі. Одягли маски і вперед працювати. Нам люди доручили виконувати передвиборчі обіцянки. « À la guerre comme à la guerre".

  Ну і на завершення.
  Сьогодні своє професійне свято відмічають працівникі Служби Безпеки України, найвідповідальнішої Служби, яка приорітетно стоїть на захисті национальної безпеки. В першу чергу - здоров’я хлопці та повернення із всіх операцій живими. Бажаю вам родинного затишку, миру та тількі перемог. Хай Господь Бог береже вірних синів України. Ну і звісно, щоб ваше КПД щодо зрадників, сепаратистів та колаборантів було максимальним!
Слава Україні! Миру та здоров’я всім нам", - зазначає нардеп.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework