Депутат пропонує провести скорочення в мерії, Сухомлин розглядає таку можливість

  Депутат Житомирської міської ради Олександр Ракович на своїй сторінці у Фейсбук запропонував змінити структуру міської ради.

  Зокрема він пропонує оптимізувати роботу виконавчих органів Житомирської міської ради та комунальних підприємства через скорочення та об'єднання, - повідомляє insider.zt.ua.

  Основним аргументом депутата є скорочення наповнення бюджету понад 30%. Штат працівників формувався для вирішення програм, багато з яких будуть заморожені до невизначеного періоду, а тому наразі немає необхідності їх утримувати. На думку депутата, бюджетні кошти зараз варто витрачати на тих, хто "на полі бою з Covid-19". 
 
  За інформацією insider.zt.ua, міський голова Сергій Сухомлин розглядає можливість скорочення адмін апарату Житомирської міської ради, а також оптимізація комунальних підприємства міста. Зазначимо, що це була одна з його передвиборчих обіцянок, однак з 2015 року штат працівників міськвиконкому зріс з 319 до 533,5 одиниць.
 
  Зокрема про збільшення штату у коментарях до допису депутата написав ексдиректор департаменту бюджету та фінансів Сергій Гаращук. Натомість директор департаменту соціальної політики міської ради Вікторія Краснопір пояснила, що близько 100 штатних одиниць додалося за рахунок районних управлінь соцзахисту після ліквідації районних рад. Однак пояснити звідки взялося ще 114,5 штатних одиниць чиновниця пояснити так і не змогла. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework