Депутатка Житомира Ірина Ярмоленко у відео-звіті за 5 років повідомила про участь у місцевих виборах: так чи ні

  Депутатка Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко розповіла про досягнення за 5 років та чи йтиме на вибори знову. 

   "За ці 5 років я не "виділила" собі жодної земельної ділянки. Зате ми з Вами вибили у чиновників близько двох мільйонів на ремонт спортивного поля для дітей та дорослих в окрузі

  За ці 5 років, я не стала бізнесвумен, не поставила МАФ, не отримала посаду із захмарною зарплатнею, як зазвичай це буває серед депутатів. Зате ми з Вами домоглися відновлення усіх меблів, підлог, вбиралень у нашій дитячій поліклініці.

  За 5 років ні я, ні мої близькі не отримали жодного підряду, де корумповані чиновники звикли брати відкати. Зате попри супротив ми з Вами відбудували в окрузі інклюзивний підземний перехід. Курувала установку лежачих поліцейських, викладку пішохідних доріжок, ремонт парканів в окрузі, щоб тут було охайно і безпечно для дітей.

  Не все може зробити ОДИН депутат серед сотень чиновників та бізнесменів у владі. Особливо, коли паралельно треба виховувати дитину та працювати на звичайній роботі, бо робота депутата не оплачується.

  Обираючи за кого голосувати, вірте молодим, новим і тим, у кого горять очі! А чи йду я, дивіться відео. Більше: на офіційній сторінці сайту мерії, у розділі депутати, звіт",  - написала Ірина. 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework