У Житомирі за підписку на Telegram-канал дають екосумки з логотипом партії та прізвищем кандидата

У Житомирі за підписку на Telegram-канал дають екосумки з логотипом партії та прізвищем кандидата

  У Житомирі роздають екосумки з логотипом партії “Слуга Народу” та прізвищем кандидата в мери Віктора Євдокимова. Щоб отримати сумку, потрібно заповнити анкету і підписатись на Telegram-канал партії та кандидата. 

   Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ. 

 
 
 

  За словами спостерігача ОПОРИ, через декілька днів представники команди Євдокимова телефонують за наданими номерами телефонів та уточнюють вказану в анкеті інформацію.

  У коментарі ОПОРІ в пресслужбі партії “Слуга Народу” розповіли: “Сумки виготовлені за рахунок виборчого фонду Євдокимова”.

  Також по місту спостерігачі ОПОРИ фіксують агітаційні плакати кандидата Віктора Євдокимова, розміщені на автомобілі. За вказаним фактом ОПОРА звернулась із заявою до поліції.

  ОПОРА нагадує, що згідно з частиною 5 статті 51 Виборчого кодексу, прихована передвиборна агітація, а також розміщення або поширення матеріалів передвиборної агітації, не позначеної відповідно до вимог цього Кодексу, забороняються. Реклама друкованих видань (газет, журналів, книг), інших товарів та послуг з використанням прізвищ чи зображень (портретів) кандидатів, назв чи символіки політичних партій - суб'єктів виборчого процесу вважається передвиборною агітацією. До передвиборної агітації також належить використання символіки (гімну, прапора, розпізнавального знака, девізу) або логотипів партії - суб'єкта відповідного виборчого процесу, використання передвиборних слоганів, гасел кандидатів, партій (організацій партій) - суб'єктів відповідного виборчого процесу, а так само повідомлення про проведення видовищних чи інших публічних заходів на підтримку партії, кандидата або про підтримку зазначених заходів кандидатами, партіями (організаціями партій) - суб'єктами відповідного виборчого процесу, а також привернення уваги до участі у таких заходах партій чи певних осіб як кандидатів.

  Згідно з частиною 6 статті 57 Виборчого кодексу забороняється проведення передвиборної агітації або надання виборцям, закладам, установам, організаціям незалежно від їх підпорядкування та форми власності грошей, подарункових сертифікатів, продуктів харчування та спиртних напоїв, товарів (крім матеріалів передвиборної агітації, виготовлених за рахунок виборчого фонду, що містять візуальні зображення партійної символіки та брендування виборчої кампанії, згадування імені або зображення кандидата, який балотується на виборах, такі як плакати, листівки, календарі, блокноти, ручки, запальнички, сірники, значки, бейджі, USB-флешки, вимпели, прапори, книги, пакети, футболки, кепки, шарфи, парасолі та інші матеріали передвиборної агітації, вартість яких не перевищує 6 відсотків неоподатковуваного мінімуму доходів громадян), пільг, переваг, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних та нематеріальних активів, у тому числі від імені благодійних організацій, засновниками або членами яких є кандидат (кандидати), партія (місцева організація партії), та інших благодійних організацій, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата (кандидатів), партію (місцеву організацію партії) або згадуванням імені кандидата, назви партії (місцевої організації партії), символіки партії. 

Ірина Кирилович, комунікаційниця ОПОРИ у Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 16/10/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework