Найпопулярніші партії Житомира не знають, як покращити транспортну сферу

Найпопулярніші партії Житомира не знають, як покращити транспортну сферу

  Партії Батьківщина, Європейська солідарність, Пропозиція і Слуга народу, які хочуть потрапити до міської ради Житомира, не мають жодних планів щодо транспортної сфери.

  Про це можна дізнатися за допомогою аналітичного інструменту «Вибори 2020: За кого голосувати?», який розробив Центр спільних дій.

  Водночас партія Опозиційна платформа – За життя обмежилась у своїй програмі загальною обіцянкою «поліпшити роботу громадського транспорту».

  Не надто багато уваги політсили звернули і на сферу охорони здоров’я. Батьківщина та Європейська солідарність взагалі не мають планів щодо цієї сфери. Слуга народу хоче відремонтувати лікарні та амбулаторії сімейного лікаря. ОПЗЖ дають популістичну обіцянку відновити ліквідовані медичні установи. А ось обіцянки Пропозиції взагалі не стосуються повноважень місцевої влади.

  За допомогою аналітичного інструменту «Вибори 2020. За кого голосувати?» можна порівняти програми п’яти найпопулярніших у місті політичних партій серед мешканців, які визначилися, за кого голосуватимуть на місцевих виборах, а також топ-3 кандидатів у мери.

  Для зручності інструмент розподіляє інформацію за шістьома категоріями: освіта, охорона здоров’я, дороги, транспорт, житлово-комунальне господарство та соціальна політика.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework