За попередніми даними Сухомлин набрав більш ніж 52% голосів, другого туру виборів мера Житомира не буде, - голова ТВК

За попередніми даними Сухомлин набрав більш ніж 52% голосів, другого туру виборів мера Житомира не буде, - голова ТВК

  За попередніми даними за нинішнього мера Житомира Сергія Сухомлина на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року проголосували більш ніж 52% виборців, які прийшли на виборчі дільниці.

 

   Про це 1 листопада в коментарі Житомир.info повідомила голова Житомирської міської територіальної виборчої комісії Оксана Плис.

  «За попередніми даними Богунської та Корольовської комісій більш ніж 52% голосів – за Сергія Сухомлина», - сказала голова міської ТВК.

  Вона зауважила, що (2 листопада Богунська та Корольовська районні ТВК мали передавати міській комісії протоколи з результатами голосування, але 1 листопада було засідання апеляційного суду, який визначив, що на дільниці №181367 треба провести перерахунок голосів.

  «Голоси за міського голову та депутатів міської ради має перерахувати Богунська комісія, а за депутатів районної та обласної ради буде перераховувати міська комісія, бо вони вже здали нам ці бюлетені», - зазначила Оксана Плис.

  Раніше повідомлялося, що 27 жовтня представники місцевого осередку партії «Слуга народу» заявили про зафіксовані «численні грубі порушення виборчого законодавства» в Житомирі на дільниці №181367, яка знаходиться в ДНЗ №71 на вул.Олександра Клосовського, й партія «Слуга народу» звертається до суду з позовом про визнання недійсними результатів виборів на цій дільниці.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 02/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework