До Житомирської обласної ради проходять дев'ять партій

До Житомирської обласної ради проходять дев'ять партій

  До Житомирської обласної ради, згідно офіційних результатів виборів, проходять дев'ять партій. Найбільшу кількість голосів виборців отримали партії "Слуга народу", "Наш край" і "Європейська солідарність". З 64 новообраних депутатів 22 отримали перемогу в округах, інші пройшли за партійними списками.

   Про це Суспільному повідомив голова Житомирської Обласної ТВК Євгеній Лех:

  "Пропозиція", яка набрала 9,25%, "Слуга народу" – 17,94%, "Наш край" – 13,50%, "Європейська Солідарність" – 13,7%, "Опозиційна платформа – За життя" – 11,8%, "Батьківщина" – 7,72%, "За майбутнє" – 10,71%, "Сила і честь" – 5,57%, "Радикальна партія" – 6,9%. Найбільшу кількість голосів виборців отримала "Слуга народу", "Наш край" і "Європейська солідарність". Із 64 новообраних депутатів 22 отримали перемогу в округах".

  Політична партія "Слуга народу" в Житомирській обласній раді матиме 11 представників, по 9 депутатів пройшли від партій "Наш край" та "Європейська Солідарність", по 7 депутатів від політсил "Опозиційна платформа – За життя" і "За майбутнє", по 6 депутатів від партії "Пропозиція" та ВО "Батьківщина", 5 депутатів пройшли до облради від Радикальної партії Олега Ляшка і 4 – від політичної партії "Сила і Честь".

  Кількість виборців, які взяли участь в голосуванні – 352 тисячі 142 людини.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework