Усі кадрові призначення на Житомирщині будуть погоджуватися з громадою

Про це Сергій Машковський заявив під спілкування із громадськими активістами 15 серпня, котрі висловили своє незадоволення призначенням нового начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.

З представниками громадськості зустрівся голова облдержадміністрації Сергій Машковський. Він наголосив: «Усі кадрові зміни на Житомирщині будуть погоджуватися з громадою. Перед призначенням на посаду голови облдержадміністрації я також спілкувався з активістами. Усі мої заступники теж будуть спілкуватися з людьми та давати відповіді на всі запитання. Саме тому, кандидат на посаду начальника УМВС в області має зустрітися з громадою і зрозуміти настрої та вимоги жителів області, - повідомляє Прес-служба облдержадміністрації.

Начальник департаменту кадрового забезпечення Міністерства внутрішніх справ України, полковник міліції Віктор Слівінський запевнив активістів у тому, що доповість Міністру внутрішніх справ про те, що громада Житомирської області має пропозиції щодо кандидатів на посаду начальника УМВС, які розглядатимуться на засіданні профільної комісії. Остаточне кадрове рішення буде прийняте з урахуванням думки громади.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework