Сьогодні житомирянам представлять кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань

18 серпня, о 16 годині у сесійній залі обласної ради відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Ярослава Лагути.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ярослав Миколайович Лагута народився 11 липня 1975 року. Одружений, має доньку та сина. Закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут, де здобув освіту за спеціальностями менеджмент організацій та інженер-економіст.

Трудову діяльність розпочав у 1993 році в акціонерному страховому товаристві «Астра» на посаді менеджера відділу страхування, а згодом став заступником директора. Ярослав Лагута обіймав керівні посади у комерційних структурах. Окрім цього, протягом 1998-2001 років займався викладацькою діяльністю в Житомирському інституті підприємництва та сучасних технологій і в Житомирському інженерно-технологічному інституті. 

Зараз Ярослав Лагута очолює агентство маркетингових послуг «Розумні комунікації» та групу компаній «Торговий дім «ЯРКО». За професійні здобутки неодноразово нагороджувався вітчизняними та міжнародними відзнаками. 

Ярослав Лагута – активний громадський та політичний діяч, член партії «УДАР». 

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених Ярославом Лагутою, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, 55-89-57.

 

Последнее изменение Понедельник, 18/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework