×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський пообіцяв активістам, що всі кандидатури на ключові посади будуть обговорюватися з громадськістю

Сьогодні до Житомира приїхав заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар, аби зустрітися із громадськими активістами Житомирщини.

Причиною зустрічі стало призначення на посаду начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області Вадиму Фокіну, недовіру якому було висловлено неодноразово.

На зустрічі голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив на тому, що запросили представників різних громадських об’єднань області, щоб разом обговорити та, почути пропозиції активістів та вимоги до кандидатів на посаду начальника міліції області. Також він наголосив, що всі ключові керівні посади будуть обговорюватися з громадськістю.
В свою чергу, Сергій Чеботарь запевнив активістів, що зазначена кандидатура більше не розглядається на посаду головного міліціонера Житомирщини. А також повідомив, що Міністерство внутрішніх справ цінує думку громадськості. Він подякував жителям області за активну позицію та небайдужість.
«Буде призначено таку людину, яка зможе навести порядок в органах внутрішніх справ у Житомирській області, а також виконуватиме закони та поважатиме громаду», - наголосив Сергій Чеботарь.

Последнее изменение Понедельник, 18/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework