×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянам представили кандидатуру заступника з гуманітарних питань

18 серпня у Житомирі відбулося громадське обговорення кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань. Голова облдержадміністрації Сергій Машковський представив громаді Ярослава Лагуту - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Ярослав Миколайович розповів про основні факти своєї біографії та запевнив, що докладе зусиль до того, аби застосувати на практиці свої знання та досвід роботи. Також він запропонував власний план розвитку гуманітарної політики на регіональному рівні.
Кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань озвучив пріоритетні напрямки у своїй роботі. В першу чергу, це реалізація на території області започаткованих в Україні реформ, дотримання державних стандартів, надання якісних послуг та належне матеріально-технічне забезпечення закладів освіти й охорони здоров’я. Ярослав Лагута вважає, що належну увагу варто приділити молодіжній, сімейній і гендерній політиці. За його словами, новим напрямком роботи має стати допомога тимчасовим переселенцям, лікування та реабілітація поранених в зоні АТО наших військовослужбовців-земляків, а також підтримка їх сімей.

Ярослав Лагута виступає за конструктивну співпрацю з громадськими організаціями і закликає усіх жителів Житомирщини надавати свої пропозиції, які допоможуть вдосконалити роботу профільного заступника голови облдержадміністрації. Він запевнив, що вивчатиме громадську думку та докладе зусиль до викорінення корупції в органах державної виконавчої влади області. Основними принципами роботи держслужбовців мають стати дотримання законності, відсутність корупційних діянь, високий професіоналізм та прагнення до змін.
Ярослав Лагута відповів на запитання громадських активістів. Голова громадської організації «Самооборона Житомирщини» Сергій Ткачук відзначив, що Ярослав Лагута – це гідний кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації, а обговорення відбувається справді відкрито і відчувається, що він налаштований на співпрацю та дослухається до думки жителів області.

Последнее изменение Вторник, 19/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework