×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Три поради як бути успішними від Андрія Садового: «Багато працювати, вірити в Бога і любити людей»

Мер міста Львова, голова ГО"Самопоміч" Андрій Садовий сьогодні у Житомирі.

Андрій Садовий вже зустрівся з журналістами та представниками громадських організацій Житомира.
Дав три поради бути успішними: багато працювати, вірити в Бога і любити людей.
Про це повідомляє Центр Суспільних Комунікацій.
Андрій Садовий переконаний, що місто Житомир має великий потенціал для розвитку, про те радить сміливості керівництву міста та області. Також, він зауважив, що мають бути проведенні виборів усіх рівнів та очищенні влади. На думку мера, важливо знайти моральних та професійних людей.
«Корисним в Житомирі мер може бути лише своїм досвідом. Каже, що він є, адже коли став міським головою у Львові, то місто було засмічене, вода з 4 ранку до 4 вечора, відсутність освітлення, туризму, інфраструктури, робочих міст. Мер переконаний, що і в Житомирі є позитивний досвід, тому потрібно передавати: "Наша сила в єдності".
Зачепив пан Андрій і журналістську сферу. Він занепокоєний, що два великих канали "Інтер" та "1+1" змагаються за інтереси олігархів, маніпулюючи населенням: "Секс, скандал, страх, смерть, сенсація - це ті теми, які висвітлює ТБ. Так бути не повинно, потрібно давати якісний продукт".
Були до Садового пропозиції об'єднуватися з іншими політичними силами, але він не погодився, бо шукає незаплямованих чесних громадян. Їх шукаємо містах України. Каже за два тижні представить команду. Зараз розмови тривають з Гопко, Сюмарт. Йому потрібні морально стійкі громадяни, і чекає від громадськості Житомира рекомендацій, кого вони бачать у Верховній раді. В Житомирі координація з "Самопоміччю" через Наталю Чиж, у Бердичеві - з Юлією Лефтер.
На завершенню Садовому подарували картину та сказали, що готові підтримати. Далі він їде на зустріч з колективом та керівницвом підприємства з іноземними інвестиціями "Ферпласт"», - пише ЦСК.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework