×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбувся турнір з плавання пам’яті Ніни Сосніної

Загалом участь у змаганнях взяли 193 спортсмена, серед яких 88 є вихованцями ДЮСШ і 105 плавців, переможців Міжнародних та Всеукраїнських турнірів у категорії «Мастерс».

n 2812157322Як повідомляється на сайті Житомирського обласного відділення НОКУ, традиційний Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей та спортсменів категорії «Мастерс», присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу, малинської (Житомирщина) партизанки-підпільниці Ніни Сосніної та з нагоди 72-ї річниці визволення Житомира від німецьких загарбників відбувся у басейні ДЮСШ «Авангард» м. Житомира. Змагання тривали 18 – 19 грудня.

Зокрема, учасниками змагань стали плавці з Бердичева, Житомира, Києва, Київської області, зі Львова, Одеси, Рівного, Хмельницького та ін. міст України. Учасниками турніру

За словами голови Житомирського регіонального відділення Федерації плавання України Миколи Крука, турнір з плавання пам’яті Ніни Сосніної проводиться щорічно з 1968 року. Його ініціатором та організаторам є Федерація плавання Житомирщини. З кожним роком географія, вік та кількість учасників змагань розширюється.

Змагання також проходять за підтримки Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, профільних управлінь Житомирської облдержадміністрації та міськради, а також спонсорів.

18 грудня під час урочистого відкриття змагань учасників та гостей турніру привітав голова обласного осередку НОК України Олександр Оніщук.

«Безумовно, про високий рівень турніру свідчить те, що на доріжках змагаються не лише юні, а й досвідчені спортсмени. Напередодні Новорічних та Різдвяних свят бажаю житомирським спортсменам, а також гостям успішного 2016 року, здійснення усіх поставлених цілей та нових перемог», –привітав учасників турніру очільник обласного відділення НОК України.

Також Олександр Оніщук побажав, щоб Житомирська ДЮСШ «Авангард» з плавання змінилася на краще не лише ззовні, а й всередині. Для цього, на його думку, владі необхідно співпрацювати з представниками бізнесу, шукати меценатів. Крім цього, голова ЖОВ НОК України від себе особисто подарував для вихованців ДЮСШ «Авангард» окуляри для плавання, які вручив Миколі Круку.

Вихованка ДЮСШ «Авангард», бронзова призерка турніру (на дистанції 400 метрів комплексом) 11-річна Ольга Рябко (тренер – Наталія Шевченко) займається плаванням 5 років.

«Мене навчив плавати  тато, коли ми були на морі і мені було п’ять років. Тодіми вирішили, що я піду на плавання. Менісподобалосяі відтоді плавання – це моє хобі. Перед змаганнями, коли я хвилююся, то слухаю пісню «Шлях до рекордів», яка мене підбадьорює і надає сил», –розповіла після успішного запливу житомирська спортсменка.

За результатами здобутих очок у командному заліку, лідерами турніру стала команда ДЮСШ № 2 з м. Рівне, яка набрала 212 очок. Другу сходинку посіла Житомирська ДЮСШ «Авангард» - І з рахунком – 101 очко. До трійки призерів ввійшла команда з Києва (ЦСК ЗСУ «Дельфін») набравши 101 очко.

Також ІV місце отримала ДЮСШ МОН м. Бердичева (48 очок), V місце – ОЦФВУМ м. Хмельницький (45 очок), VI місце – ДЮСШ «Авангард» - ІІ м. Житомир (31 очко).

Учасники змагань отримали солодкі подарунки, переможці та призери відзначені медалями, а переможцям у командній боротьбі вручили кубок.

n 2812157322 1

n 2812157322 1

n 2812157322 1

n 2812157322 1

Последнее изменение Понедельник, 28/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework