×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

13-річний звягельський спортсмен у 2015 році побив 5 рекордів України

Такого успіху досягнув 13-річний Олег Ніколаєнко, учень міської гімназії.

n 2812157330Його черговий, уже п’ятий рекорд, підкорився Олегу на чемпіонаті України серед шкіл вищої спортивної майстерності, який проходив у Харкові (13-18 грудня).

Цим турніром завершилися офіційні всеукраїнські змагання з важкої атлетики в цьому році, - повідомляє «Звягель».

На харківському турнірі Новоград-Волинську міську ДЮСШ, внаслідок відсутності коштів, представляв лише один спортсмен — вищезгаданий Олег Ніколаєнко. Серед усіх учасників (а це — спортсмени віком від 19 до 27 років) він виявився наймолодшим. Тим не менше, у ваговій категорії 69 кг йому, за сумою двоборства, підкорилася вага 182 кг, що дало змогу посісти в підсумку сьоме місце.

Виконуючи вправу ривок, Олег пішов на встановлення нового рекорду України у своїй віковій групі. Спочатку він упорався зі штангою вагою 82 кг, а у наступній спробі — підкорив 85 кг. Цей результат і став новим рекордом України серед молодших кадетів у ваговій категорії +62 кг!

«Відверто кажучи, на цих змаганнях Олег Ніколаєнко зробив маленьку сенсацію, привернувши до себе увагу тренерів збірної команди України. Мені, як тренеру, було дуже приємно, коли нас із Олегом вітали з цим успіхом Заслужені тренери України, тренери збірної команди України, судді, спортсмени та вболівальники. В історії важкої атлетики міста Новограда-Волинського це — найвище досягнення серед усіх спортсменів, які представляли місто. Навчаючись у місті, тренуючись тут, встановити п’ять рекордів України в олімпійському виді спорту, представляючи наше місто, — такого ще ніколи не було. Варто додати, що Олег нашому місту в 2015 році з олімпійських видів спорту серед усіх спортсменів приніс найбільшу кількість рейтингових очок», — розповів «Звягелю» тренер-викладач із важкої атлетики міської ДЮСШ Валерій Постіженко, який невдовзі візьме паузу в тренерській діяльності, оскільки підписав контракт і йде на службу в Збройні Сили України.

Последнее изменение Понедельник, 28/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework