×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На футбольні змагання до Житомира приїхало 8 юнацьких команд з різних міст

У Житомирі відбулося урочисте відкриття традиційного Всеукраїнського ІХ дитячо-юнацького турніру з футболу, присвяченого пам’яті заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України, першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова. Змагання проходитимуть з 27 по 29 серпня 2014 року.

Турнір проводиться серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл Житомирської області та України для учнів 2001-2002 рр.н. Позмагатися до Житомира приїхало 8 команд з різних міст: «Переможець» (Київ), «Полісся» (Житомир, 2001р.н.), ДЮСШ (Бердичів), «Полісся» (Житомир, 2002 р.н.), «Буковина» (Чернівці), ДЮСШ (Коростень), ДЮКПФ (Новоград-Волинський) та «Олімпієць» (Житомир), - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Відкриття турніру розпочалося з урочистого підняття Державного прапору та виконання Державного гімну України всіма учасниками. На урочистостях були присутні представники футбольних команд, учні дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортсмени, тренери, фахівці спортивної галузі, прихильники фізичної культури і спорту.
Короткий екскурс про спортивне життя Віктора Баннікова дітлахам провів майстер спорту СРСР з футболу, легенда житомирського футболу Микола Сюсюра, який довгий час очолював Житомирську ДЮСШ «Полісся».
 «Сьогодні гратимемо з командою з Бердичева. Якщо наша команда переможе у турнірі, ми присвятимо цю перемогу бійцям АТО», - говорить юний футболіст з ДЮСШ «Полісся», 12-річний Олександр Свістельник.

n270814280 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework