×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Здійснюючи вело мандрівку, Нодар Берідзе буде збирати підписи людей, котрі висловлюватимуться «за мир».

Житомирщина долучилася до відкритого велотуру «ВСІ ЗА МИР». Загалом, марафон охопить 80 міст України, Грузії, Білорусії та Росії. Зауважимо, що мета цього спортивного заходу – закликати світову громадськість сприяти припиненню збройного конфлікту на сході України.

Сьогодні, 28 серпня із майдану С. П. Корольова керівник проектів та основний учасник велотуру «ВСІ ЗА МИР» Нодар Берідзе вирушив до Рівного. Під час цього маршруту велосипедист планує зробити зупинку у Новограді-Волинському. Разом із тим, у рамках такого турне він має намір відвідати і обласні центри Східної України. Із повним списком міст, які охопить велотур «ВСІ ЗА МИР» можна ознайомитися на сайті – vse-za-mir.blogspot.com.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Здійснюючи веломандрівку, Нодар Берідзе буде збирати підписи людей, котрі висловлюватимуться «за мир». Зокрема на Житомирщині він планує зібрати мінімум 50 тисяч таких голосів.
Обласна влада поділяє важливість такої ініціативи. Кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута подякував Нодару Берідзе за підтримку українців у нелегкий для нашої держави час.
Із Житомира Нодара Берідзе супроводжуватимуть чемпіони України та майстри спорту з триатлону, члени збірних команд України та Житомирської області – Діана Машевська, Сергій Кохан і Віктор Генчіков на чолі із Заслуженим тренером України з триатлону, головою федерації триатлону Житомирської області, старшим тренером збірної команди Житомирської області Наталією Кирилович. Участь у заході також брала провідний тренер ДЮСШ «Авангард» Наталія Бігун.
Так, Віктор Генчіков зазначив, що подолати дистанцію у 10 тис. км за 10 місяців – завдання доволі складне навіть для професійних спортсменів.
«У цієї акції благородна мета – сприяти миру не лише в Україні, а й в усьому світі. Я долучився до велопробігу, бо як представник молодого покоління хочу таким чином висловити свою підтримку нашим військовим, котрі зараз відстоюють незалежність України», – пояснив спортсмен.

Последнее изменение Четверг, 28/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework