×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі готуються до проведення Чемпіонату України з триатлону

Понад 200 вихованців спортивних шкіл та клубів з 10 регіонів України змагатимуться за призові місця у триденному Чемпіонаті України з триатлону.

 

Місцем проведення організатори вже традиційно 10 років поспіль обирають місто Житомир. Цьогоріч чемпіонат відбудеться у басейні «Авангард» та на трасі Житомир–Новоград-Волинський (1 км від готелю «Ялинка»).
«Вперше у Чемпіонаті України беруть участь вихованці спортивних клубів триатлону. Без сумніву, для юних триатлоністів Житомирщини це також поштовх і мотивація продовжувати тренування надалі й перемагати на всеукраїнських та європейських чемпіонатах. Наші земляки, зокрема Юлія Єлістратова, Данило Сапунов, Єгор Мартиненко, Олександра Степаненко-Кохан та Анна Абдулова уже неодноразово представляли Україну і здобували медалі на Чемпіонатах Європи та Олімпійських іграх», – зауважує директор «Професійної Школи Триатлону» Сергій Кохан.
У чемпіонаті візьмуть участь спортсмени таких вікових категорій: кадети (2001 р.н і молодші), юнаки (1999-2000 р.н.), юніори (1997-1998 р.н.) та дорослі (1996 р.н. і старші).
Формат дистанції:дорослі та юніори – плавання 800 м, велогонка 20 км, біг 5 км; юнаки та кадети – плавання 300 м, велогонка 8 км, біг, 2 км.
23 квітня змагатимуться команди-учасники у Чемпіонаті з триатлону в естафетах, формат дистанції якого 250 м плавання, 2,2 км велогонки та 1,66 км бігу.
24 квітня о 13.00 у готелі «Ялинка» відбудеться урочисте закриття змагань та вручення нагород.
Чемпіонат проходить за сприяння «Професійної Школи Триатлону» (м. Житомир) та за підтримки ТОВ «ОЛІМП-АГРО» (смт Попільня).

Последнее изменение Среда, 20/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework