×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Травмований у першому матчі гравець МФК "Житомир" в суботу підтримуватиме команду з трибуни

На жаль, перша гра МФК "Житомир" в аматорському чемпіонаті проти ФК "Малинськ" не обійшлася без травм наших гравців.

На 25 хвилині через травму покинув поле п'ятий номер житомирян Дмитро Куделькін, а на 55 - Микола Федоренко, який грає під номером 2.

І якщо Федоренко отримав не дуже серйозну травму голонестопу і має всі шанси вийти на поле в суботу, 30 квітня, на гру проти "Гірника" із Львівщини, то Дмитру доведеться спостерігати за цим поєдинком з трибун. У футболіста серйозніша травма голеностопу. Втім Дмитро налаштований оптимістично і вже за пару тижні планує повернутися на поле.

- Мені зараз все краще і краще. Думаю, що через тиждень буду в строю і допомагатиму команді. Вважаю, що там був суто ігровий момент. Зараз проходжу процедури, ніби нічого серйозного. Неприємна травма, тим паче на старті, але все буде гаразд. Просто потрібен час, - прокоментував епізод Дмитро Куделькін.

За словами тренерського штабу, зараз в команді працюють над заміною для Дмитра, який грає правого центрального захисинка.

- Сьогодні в нас кожна людина на рахунку і подібні втрати дуже болісні для команди. Але ми працюємо над заміною і думаю, що з цим питанням справимося, - прокоментував ситуацію тренер МФК "Житомир" Сергій Гвоздь.

Последнее изменение Среда, 27/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework