×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройшли фінальні змагання з рукопашного бою

У Житомирі 15 вересня відбувся спортивно-патріотичний вечір, присвячений відзначенню 20-ї річниці з дня створення федерації рукопашного бою Житомирської області.

Керівник Житомирської обласної організації футбольно-спортивного товариства «Динамо» Леонід Українець розповів, що за 20-річчя федерації рукопашного бою в Житомирській області пройдено нелегкий, але показовий шлях.

Підготовлено 15 майстрів спорту, 4 майстри спорту міжнародного класу, сотні кандидатів у майстри спорту. Велика увага приділяється роботі з дітьми та підлітками, постійно відкриваються нові секції та гуртки із навчання рукопашному бою.

Повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У рамках відзначення були проведені змагання з рукопашного бою у п’яти вагових категоріях: до 35 кг (діти 10-11років), 65, 75, 80 і 90 кг. Фінальні зустрічі чемпіонату області з рукопашного бою проводяться за правилами Національної федерації рукопашного бою України «повний контакт», формула бою: 1 раунд по 3 хвилини.

У першому фінальному поєдинку у ваговій категорії до 65 кг зустрілися майстер спорту з рукопашного бою, неодноразовий призер Чемпіонату Європи, призер та чемпіон чемпіонатів України – Дмитро Бережницький та чемпіон України 2013 року срібний призер ЧУ 2014 р., бронзовий призер Кубку Світу з ММА-2013, бронзовий призер чемпіонату України з ММА-2014 – Анатолій Оськін. Перемогу здобув Анатолій Оськін.

Другий фінальний поєдинок у ваговій категорії до 75 кг відбувся між неодноразовим призером та чемпіоном України з рукопашного бою та панкратіону, бронзового призеру кубку Світу з кікбоксингу Володимиром Ванатом та неодноразовим призером чемпіонатів України з рукопашного бою та панкратіону Богданом Лисенком. Першість цього разу належить Володимиру Ванату.

n160914558

У віковій категорії 10-11 років до 35 кг зустрілися срібний призер ЧУ з рукопашного бою 2013 року, чемпіон області з бойового самбо Артем Черниш та призер ЧУ з рукопашного бою 2013 року, чемпіон області з бойового самбо – Михайло Журавський. Переміг у двобої Артем Черниш.

У ваговій категорії до 80 кг змагалися призер Чемпіонату Європи, призер Чемпіонату України, КМС Олександр Сокольчук та призер Чемпіонату України з рукопашного бою, призер Чемпіонату України з панкратіону Андрій Лісіцький. Кращим визнали Андрія Лісіцького.

У ваговій категорії до 90 кг зустрілися бронзовий призер ЧУ з панкратіону 2013 р., призер чемпіонату України з рукопашного бою Віктор Порскало та бронзовий призер з рукопашного бою, ЧУ 2014 р. Віталій Верешко. У цьому двобої перемога за Віктором Проскало.

Крім того, під час спортивно-патріотичного вечора були відзначені випускники федерації рукопашного бою області, учасники АТО – Артем Дідура, Сергій Ванат та Сергій Зайнчковський. Глядацька зала кілька хвилин аплодувала стоячи і дякувала нашим героям за мужність, проявлену у боротьбі за незалежність держави.

n160914558 1

Последнее изменение Вторник, 16/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework