Житомирським «драконам» презентували візуалізацію бази для тренувань

4 серпня керівництво Житомирської міської ради зустрілося із житомирською частиною команди з веслування на човнах «Дракон».

Сергій Сухомлин та Матвій Хренов презентували спортсменам візуалізацію майбутньої бази для тренувань на Корбутівці. У цьому році завершується проведення тендеру і ми плануємо провести будівництво спортивного приміщення та елінг там де буде зберігатись спортивний інвентар, і в наступному році ми плануємо прокладання маршруту» - повідомив заступник міського голови Матвій Хренов.

У свою чергу чемпіони похвалилися своїми досягненнями та попросили підтримки у керівництва, а саме надати транспорт для виїзду на змагання.

Нещодавно команда привезла в Україну Кубок нації із драногботу. Наш земляк Юрій Бардашевський, який у 2011 році заснував команду «SalsaDragonboat», що з любительського рівня піднялась до професійного та посіла 3-тє місце на Кубку України в 2015 році. У тому ж році чемпіонами Європи стали 3 представники житомирської команди «SalsaDragonboat» Дмитро Мороз, Олег Біденко, Юрій Бардашевський та ще двоє стали призерами чемпіонату Європи, що проходив в Італії, в м. Ауронцо ді Кадоре, Віталій Дуда та Кирило Лємкін. За підсумками 2015 року Дмитро Мороз потрапив до списку 10 кращих спортсменів року, а Юрій Бардашевський – до десятки кращих тренерів України з даного виду спорту.

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 04/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework