×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Змаганням з мотокросу в Житомирі бути!

Після тривалої перерви в Житомирі знову чутно ревіння моторів кросових байків. З десяток спортсменів проводять «обкатку» нового мототреку. 

В минулому році земельну ділянку, на якій зазвичай проходили змагання з мотокросу, розподілили між учасниками АТО, а трасу розрівняли. Після довготривалих пошуків землі та спонсорів у обласному осередку Федерації мотоспорту України розповідають: змаганням з мотокросу в Житомирі – бути.
«Уже почали будівництво, по суті, тут вже 80% робіт вже зроблено. Це нова ділянка, новий трек, там, де будуть проводитися змагання з мотокросу. До речі, найближчі змагання ми плануємо провести вкінці вересня, 25, 27 або 29-го. Це етап Чемпіонату України, приз академіка Корольова, це наші традиційні змагання. На цьому треку є можливість проводити змагання найвищого рівня, аж до Чемпіонату Європи. Він технічно відповідає всім новим вимогам і новим віянням. І тут ми плануємо проводити змагання рівня Чемпіонату України, Чемпіонату Європи, але для цього потрібно буде ще попрацювати. Є перспектива проведення тут змагання на мотоциклах з коляскою, на квадроциклах. Аж навіть до змагання найвищого рівня, як я вже сказав, Чемпіонату Європи», - розповідає президент федерації мотоспорту України в Житомирській області Олександр Бочковський.
«Обкатку» нової траси проводить багаторазовий Чемпіон України, легенда мотоспорту Олег Ліпінський. Спортсмен каже: за сезон команда Житомирської області дещо втратила форму, бо не мала бази для тренувань, але тим не менш переконаний: новий мототрек дозволить спортсменам готуватись до змагань найвищого рівня.
У обласному осередку Федерації мотоспорту України закликають меценатів приєднуватись до розвитку мотоспорту в Житомирі та запевняють, що жодна допомога не буде зайвою.


За матеріалами sportzt.com

Последнее изменение Четверг, 18/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework