×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині пройшов Всеукраїнський дитячий турнір з футболу

У День фізичної культури і спорту 14 вересня 2014 року Романів гостинно, уже вдруге, зустрічав Всеукраїнський дитячий турнір з футболу за сприяння Фонду підтримки соціальних ініціатив ім. О.Блохіна.

На турнір прибуло вісім команд. Дві команди футбольного клубу «Оболонь» м. Києва: «Оболонь» та «Смєна», команда «Угольок» з Донецької області, команда з м. Житомира «Авангард», команда Бердичівської ДЮСШ та команди ДЮСШ смт Романова, Чуднова та м. Баранівки. У змаганнях брали участь юнаки 2002 року народження і молодші.

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Турнір проходив на двох полях. Не зважаючи на різні рівні підготовки спортсменів,  на полі відчувався дух боротьби, напруги, інколи відчаю. Особливо це проглядалось  у другій частині турніру, коли уже визначались претенденти на призові місця.   

Усі присутні на стадіоні з цікавістю  стежили не тільки за матчами, які були без сумніву цікавими, наповненими голами, ігровими моментами, але і за емоціями дітей та їх тренерів. Звичайно, інтрига була до останньої хвилини. Коли зійшлись у фінальному двобої команди «Угольок» з Донецької області зі «Смєною» м. Києва, стадіон завмер в очікуванні. І перший і другий тайм не відзначився голами. Арбітр призначив серію пенальті. Але і тут команди показали таку майстерність, що рахунок і далі був нічийний. Вирішено було грати до першого пропущеного.  Незважаючи на вправність юного воротаря з «Уголька», першим гол забив гравець «Смєни». Відчаю воротаря із Донеччини не було меж. Однак це гра. І всі переможці чекали на подарунки... І все як у дорослих: і п’єдестал пошани, і медалі, і кубки, і подарунки.

Отож, перше місце посіла команда «Смєна» м.Київ, на другу сходинку піднялась команда «Угольок» м. Білозерськ Донецької області, третя сходинка дісталась «Оболоні» м. Київ.  Трішки не дотягнула до призера Житомирська команда «Авангард». Кращі гравці отримали і особливі подарунки. «Кращим захисником» став Ярьоменко Олександр «Оболонь», «кращого воротаря» отримав Червоножко Олег - команда «Угольок»,  до речі за чудову гру, небайдужий глядач подарував  Олегу 200 гривень.

 «Кращим нападаючим» став Кривошей Вадим – команда «Смєна»,  а звання  «кращий гравець турніру» дісталося гравцю із Житомирського «Авангарду» Хланю Максиму.

n230914675

n230914675 1

n230914675 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework