Перша гра Чемпіонату України з футзалу приносить перемогу для Атлет-Житомир

3 грудня стартував Чемпіонат України з футзалу серед команд Другої ліги. У першій грі зустрілися ФК Атлет-Житомир та представники Хмельницької області ФК Дунаївці.

У дебюті гри Атлет-Житомир відразу вирішив взяти гру під свій контроль. Було видно, що вони налаштовані на швидкий гол. Тому на другій хвилині Юрій Коваль з передачі голкіпера відкриває рахунок у грі. ФК Дунаївці вирішили так просто не здаватися, та кілька разів гостро пробивали по воротах Атлету, але від голу захистила майстерність Сорокіна. На майданчику точилась жорстка боротьба, тому на 10-ій хвилині у кожної з команд було по 5 командних фолів. 13-та хвилина принесла ще один гол на рахунку у Атлет-Житомир, автором якого став Микита Тищенко. А вже через дві хвилини Литвиновський, за допомогою вдалої передачі Биляченка, потроїв перевагу. На останніх секундах першого тайму, зовсім несподівано, гравець команди ФК Дунаївці Каленюк забиває гол у роздягальню, рахунок стає 3:1.

У другому таймі, від ейфорії першого забитого голу, ФК Дунаївці пішли на штурм та забивають два м’ячі у ворота Атлет-Житомир. Їх авторами стали Монастирський на 26-ій хвилині та Валеєв на 28-ій. Це неабияк занепокоїло гостей майданчику. Гравець “Дунаївців” Наталюк збиває Куделькіна на підступах до власного штрафного майданчика – червона картка і дві хвилини господарі грають у меншості. Атлетівці скористалися чисельною перевагою та на 33-ій хвилині Мухін забиває гол. Не минуло і хвилини, як Литвиновський робить дубль, рахунок у матчі 5:3. ФК Дунаївці вирішили брати Атлет-Житомир штурмом та пішли грати у п’ять польових. Мухін знову ж користується ситуацією та забиває м’яч у пусті ворота. За лічені секунди до кінця у Атлет-Житомир шостий фол, який дає змогу реалізувати дабл-пенальті, що приносить ще один гол для господарів. Та і він не врятував хмельницьку команду, з рахунком 6:4 перемагає Атлет-Житомир.

Голи: Коваль (2), Тищенко (13), Литвиновський (15, 34), Мухін (33, 35) – Каленюк (20), Монастирський (26), Валеєв (28), Бондаренко (40).


Анна Кондюба, прес-служба «Атлет-Житомир»

 

Последнее изменение Понедельник, 05/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework