Вечір баскетболу ЖДУ імені Івана Франка об’єднав майстрів і початківців

За традицією, 9 грудня, у рамках профорієнтаційної роботи в спортивному залі ЖДУ імені Івана Франка провели Вечір баскетболу.

Організаторами спортивного дійства виступили викладачі факультету фізичного виховання і спорту Тетяна Кафтанова та Юлія Ляшко. Про це повідомляє прес-служба ЖДУ ім. Івана Франка.

У святкових заходах та змаганнях взяли участь команда випускників ЖДУ, діюча чоловіча збірна ЖДУ, а також команда дитячо-юнацької спортивної школи.

До слова, вихованці ДЮСШ уже другий рік поспіль із задоволенням приєднуються до свята баскетболу. Вони з цікавістю спостерігають за грою старших і більш досвідчених баскетболістів.

І хоча за результатами змагань команда посіла III місце, юні баскетболісти продемонстрували свою вправність та жагу до перемоги.

Почесне II місце зайняла команда випускників ЖДУ, яка цього року прийшла не в повному складі. Серед присутніх випускників були баскетболісти соціально-психологічного та фізико-математичного факультетів, ННІ філології та журналістики і, звичайно, факультету фізичного виховання і спорту.

Першу сходинку п’єдесталу посіла діюча команда університету, виборовши перемогу у випускників.

У перервах між іграми проводилися спортивні конкурси, зокрема конкурс штрафних кидків, конкурс триочкових кидків, конкурс перших номерів (розігруючих) та конкурс кидків з середини майданчика. Всі переможці конкурсів і змагань були нагороджені призами та солодощами.

Загалом, свято пройшло вдало, учасники були задоволені та отримали від зустрічі багато позитивних емоцій.

Последнее изменение Понедельник, 12/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework