МФК "Житомир" завершує І коло чемпіонату міста з футзалу на першому місці

Минулими вихідними МФК "Житомир" відіграв останній поєдинок І кола чемпіонату міста з футзалу серед команд ІІ ліги. Підопічні Віктора Шиманського на майданчику ФОКу перемогли "Олімпік" із рахунком 4:1. Попри такий рахунок сама гра далася "житомирянам" важко.

Юнаки МФК "Житомир" відкрили рахунок вже на 4 хвилині матчу. Його автором став Давид Медведчук. А вже за дві хвилини Олександр Розпотнюк подвоїв перевагу нашої команди. І поки суперники оговтувалися від такого не надто вдалого для себе початку матчу, Давид оформив дубль після класного сольного проходу Бланка.

Лише після цього гравець "Олімпіка" Сергій Савицький зумів відквитав один м’яч. Але вже у наступній атаці Медведчук оформляє хет-трик і доводить перевагу своєї команди до трьох м’ячів.

У другому таймі вболівальники голів вже не побачили. Гравці МФК ""Житомир" створювали моменти біля чужих воріт, але реалізувати їх не могли. Та й господарі вирівняли гру, хоча до воріт гостей добиралися не так часто.

У підсумку 4:1 на користь МФК "Житомир". Команда завершує перше коло перемогою і одноосібно очолює турнірну таблицю групи А. Цей матч став останнім в 2016 році для гравців МФК "Житомир". Наступні ігри чемпіонату міста відновляться вже з середини січня 2017 року. Слідкуйте за анонсами!

Последнее изменение Четверг, 15/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework