20-річний студент ЖДТУ став чемпіоном світу з пауерліфтингу

Олександр Трондюк навчається на 3 курсі гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету.

Йому 20 років, шість із яких він активно займається спортом і вже має значні досягнення. Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Зокрема, наприкінці серпня цього року на змаганнях у Києві Трондюк був у числі кращих. Там проходив відкритий Кубок Столиці з жиму лежачи, тяги та екстремального жиму.

Також Олександр виборов перше місце у тязі у ваговій категорії до 82,5 кг, подолавши штангу вагою в 250 кг. Таким чином, він став абсолютним переможцем Кубку Столиці UPC у тязі.

Наприкінці 2015 року тоді ще 19-річний студент Житомирського державного технологічного університету Олександр Трондюк встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу, впоравшись із 210 кг та виконавши норматив «майстра спорту».

Зовсім нещодавно, 8 – 11 грудня у Москві проходив Чемпіонат світу GPA / IPO з пауерліфтингу та окремих його дисциплін.

Студент Житомирського державного технологічного уінверситету Олександр Трондюк ( група ЕО-34) став чемпіоном світу серед юніорів та чоловіків у тязі (вагова категорія до 75 кг), подолавши штангу вагою 272,5 кг.

Последнее изменение Вторник, 20/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework