×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкрили меморіальну дошку видатному українському спортсмену

4 жовтня у Житомирі відкрили меморіальну дошку видатному українському спортсмену, баскетбольному тренеру, заслуженому майстру спорту СРСР Геннадію Чечурі. Її було встановлено на  фасаді будівлі Житомирської міської гуманітарної гімназії №23.

Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю міської ради.

Перший віце-президент Федерації баскетболу України Заурбек Хромаєв висловив вдячність  житомирській громаді за пам'ять про чемпіона світу, заслуженого майстра спорту Геннадія Чечуру та впевненість, що молоді житомирські баскетболісти продовжуватимуть йти його шляхом.

Присутні на заході друзі, колеги, дружина Геннадія Чечури згадудували про видатного баскетболіста, товариша, учня та чоловіка, як про видатного тренера, вольову людину, справжнього бійця та розповіли про те, як він любив спорт та життя, та зазначали, що життя Геннадія Чечури, його особистість може бути  прикладом, дороговказом для молодого покоління житомирських спортсменів…

«Він зробив дуже багато для нас, адже  довів, що і в Житомирі можна виховати заслуженого майстра спорту, чемпіона світу»,- наголосив перший тренер Геннадія Чечури Георгій Демб.

«Він навчив  ще більше любити баскетбол, робити все для баскетболу, жити грою...», - згадує заслужений тренер України Володимир Капухін.

n061014868

n061014868 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework