×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На змаганнях у Житомирі наші триатлоністи показали одні із кращих результатів

У Житомирі відбулися всеукраїнські змагання з триатлону. Чемпіонат України, в якому брали участь команди з 10 областей України, підтвердив майстерність житомирських спортсменів. Переможцями у віковій групі «чоловіки» стали Сергій Кохан, Роман Главацький і Єгор Мартиненко.

Другу сходинку зайняли Віктор Генчіков, Данило Сапунов і Артур Шевчук. Третіми були триатлоністи Запорізької області. У змаганнях жінок також перемогли житомирянки – Олександра Степаненко, Анна Абдулова, Анастасія Черненко.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Найкращими були житомирські спортсменки й у віковій групі «юніорки». Перемогу отримали Діана Мошевська, Катерина Слепченко, Єлизавета Соломенюк. Житомирські юніори Владислав Мордвінов, Віктор і Кирило Бойко посіли третю сходинку.

Отримали «срібло» наші триатлоністи у віковій групі юнаки/дівчата. Це Олександр Жек, Анатолій Колесник, Кирило Івашків і Діана Сайківська, Божена Завадська, Вікторія Ляшкевич. Отже, за результатами Чемпіонату України з триатлону в естафетах, за кількістю рейтингових балів і завойованих медалей команда Житомирської області визнана найкращою.

Паралельно з чемпіонатом у Житомирі відбулися фінальні змагання Дитячої триатлонної ліги. Цей турнір стає дедалі популярнішим, адже у ньому можуть брати участь хлопчики й дівчатка 10 років і навіть молодші, які люблять триатлон і готуються стати достойною зміною своїх старших титулованих колег. Дитяча триатлонна ліга проводилась вчетверте і продемонструвала успіхи житомирських дівчаток. Беззаперечною лідеркою у віковій категорії 2002 року стала Марта Покотило. У загальнокомандному заліку юні триатлоністки посіли друге місце після одеських спортсменок.

n061014872 11

Последнее изменение Понедельник, 06/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework