«Атлет-Житомир» закріплюється у лідерах Чемпіонату України з футзалу

У неділю,8 січня, відбувся другий матч дуелі "Атлет-Житомир" - "Візаж" у рамках Чемпіонату України з футзалу.

Нагадаємо, що команди вже встигли зіграти, але зустріч завершилась поразкою "Візажу" 11:4. Цього разу обидві команди з новими силами вийшли на поєдинок за лідерство у турнірній таблиці.

Перший тайм видався бідним на гольові моменти. Перші 5 хвилин практично нічим не запам'ятались. Лише на 6 хвилині Алексєєв, перехоплюючи м'яч від гравця "Візажу" Гавриленка, відкриває рахунок.

Через дві хвилини Кудєлькін, з передачі Аксьонова, подвоює перевагу. "Візаж" неабияк розхвилювався, тому забити по воротах "Атлету" намагався навіть воротар Зорнік, проте результатів така спроба не дала.

Через кілька хвилин Орлик забиває м’яч у ворота суперників, але гол не зарахували, вважаючи, що він був забитий рукою.
Другий тайм видався більш продуктивним. На перших же хвилинах Трибель потроїв перевагу своєї команди. Через хвилину знову забиває Алексєєв.

Далі Мухін, відразу після невдалої спроби Кудєлькіна влучити по воротах, перехоплює м'яч та забиває 5-ий гол.

Тим часом на рахунку в Чупринського вже друга жовта картка, "Візаж" грає у меншості.Розуміючи велику перевагу, "Атлети" вперше у цьому сезоні випробовують тактику гри у п'ять польових.

Така спроба виявилась вдалою: з передачі Мухіна Литвиновський влучає у ворота.Через кілька секунд забиває і Біляченко.На 34 хвилині Алексєєв оформлює хет-трик у цьому матчі, а на рахунку "Атлет-Житомир" вже 8 голів.

На 38 хвилині за нереалізований гол реабілітувався Орлик, забивши 9-ий м'яч у цій грі.

Але "Візаж" все ж не хотіли змиритися із сухою поразкою, тому на останній хвилині матчу з передачі Гвоздя Демчик все ж забиває м'яч у ворота "Атлету".

З рахунком 9:1 " Атлет-Житомир" закріплюється у лідерах Чемпіонату України.

Голи: Алексєєв (6, 22, 34); Кудєлькін (8); Трибель (21); Мухін (29); Литвиновський (30); Біляченко (30); Орлик (38) - Демчик (39).

Попередження: Чупринський.

 

Последнее изменение Вторник, 10/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework