МФК «Житомир» перемагає «Межигір'я» на меморіалі Макарова

Муніципальний футбольний клуб "Житомир" з перемоги стартував на щорічному зимовому турнірі серед аматорських та професійних команд - меморіалі Олега Макарова. У вівторок, 17 січня, на навчально-тренувальній базі ФК "Динамо" в Кончі-Заспі житомиряни всуху, 3:0 обіграли чемпіона Києва - ФК "Межигір'я" (Нові Петрівці).

Перед початком матчу саме межигірці вважалися фаворитами пари. І з перших хвилин гри вони почали це доводити, затиснувши житомирян на їх половині поля. Але наша команда зуміла швидко оговтатися і перехопити ініціативу. Як результат - вже на 21 хвилині Сергій Слюсар відкриває рахунок, а під кінець першого тайму Роман Гусак подвоює перевагу МФК "Житомир". В другому таймі житомиряни повністю перехопили ініціативу і затисли суперника на його половині поля. Але втілити перевагу у голи вдалося лише раз - на 62 хвилині Андрій Лисюк доводить рахунок до 3:0. М'яч побував у воротах "Межигір'я" вчетверте після удару Кузнєцова, але цей гол арбітри не зарахували. Мав гарну нагоду забивати Олексій Михалюк, який вийшов на заміну, але влучив у штангу.

Варто додати, що гравці "Межигір'я" теж створили чимало небезпечних моментів біля наших воріт, але надійно грав як захист, так і воротар МФК "Житомир", які не раз виручали команду.

Межигір'я (Нові Петрівці) - МФК Житомир - 0:3
Голи: Слюсар, 21, Гусак, 45, Лисюк, 62

МФК Житомир: Міхєєв, Весельський, Шевченко, Данюк, Кот, Зайнчковський, Михайленко, Яцковець, Лисюк, Слюсар, Гусак.
На заміни виходили: С.Школьний, Богуцький, Кузнецов, Самотуга, Марченко, Михалюк.

В іншому матчі групи Б ФК "Музичі" мінімально обіграв "Єдність" (Плиски).

Саме з ФК "Музичі" житомиряни зіграють другий поєдинок на меморіалі Макарова у середу, 18 січня.

Последнее изменение Среда, 18/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework