Атлет-Житомир знову розгромили Форцу

22 січня команди Вищої ліги зіграли у другому турі другого кола Чемпіонату Житомира з футзалу. Атлет-Житомир зіграли із Форцою, яких у першому колі розгромили з рахунком 6:2.

Вже з першої хвилини Атлет-Житомир пішли у атаку. Сергій Литвиновський за кілька секунд після свистка відкриває рахунок. Не встигли вболівальники отямитися, як через чотири хвилини він знову забиває і оформлює дубль у цьому матчі. Та буря несподівано затихла, і до кінця першого тайму обом командам не вдалось вразити публіку влучними ударами.

Перша половина другого тайму теж була бідною на гольові моменти. Лише на 27 хвилині Андрій Орлик зміг потроїти перевагу своєї команди. Далі Біляченко, обійшовши захист Форци, теж влучає по їх воротах. Форца вирішує виходити зміцнити захист, тому виходить у п’ять польових. Та ситуацію це не змінило, Форца не змогла забити хоча б один гол і здобуває суху поразку.

Матч завершується з рахунком 4:0 на користь Атлет-Житомир. Таким чином Атлет займає першу сходинку у турнірній таблиці, обігнавши ІнБев, що ще мають гру в запасі.

Голи: Литвиновський 1, 5; Орлик 27; Біляченко 30;

Попередження: немає.

Джерело: fc-atlet.com.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 24/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework