Атлет - Візаж: Біляченко забив 5 м’ячів в одному матчі

Не встигли оговтатись від Чемпіонату України, як команді Атлет-Житомир знову випало зіграти із Візажем у рамках дванадцятого туру Чемпіонату Житомира.

У першому таймі жодна з команд не поспішала відкривати рахунок. Лише на 6-ій хвилині Дмитро Кудєлькін нарешті забив у ворота Візажу. Та на цьому він не зупинявся: на 16 хвилині Кудєлькіну вдалось оформити дубль. Також дублем може похизуватись і Литвиновський, він забив на 14 хвилині першого тайму та за дві хвилини до кінця матчу. Тоді ж, на 14-ій хвилині, обійшовши воротаря, пробив по воротах суперника і Мухін, повідомляє прес-служба ФК Атлет.

У другому таймі Візаж нарешті стали забивати: на 32-ій хвилині Омельянчук приносить перший гол для своєї команди. Зорнік вирішує допомогти польовим, і штурмує ворота Атлетів. Внаслідок цього отримує гол у пусті ворота від Тищенка на 37-ій хвилині.

Тільки під кінець гри Візаж прокинулись та стали один за одним влучати м’ячем у ворота. Атлети вирішують грати у п’ять польових, проте ця тактика не спрацювала. На останній хвилині по одному забивають Чупринський , Гвоздь та оформлює дубль Омельянчук.

Але основний вклад у перемогу Атлетів вніс Біляченко, забивши П’ЯТЬ голів за матч: на 9-ій, 18-ій хвилині у першому таймі, та 29-ій, 33-ій і 34-ій хвилині у другому.

«Не можна сказати, що така кількість голів була напрацьованою тактикою, або ж навпаки, випадковістю, - коментує Біляченко. – Щастило забити і у пусті ворота, а на деякі удари вивели інші гравці команди. Ми постійно тренуємось та вдосконалюємось, аби показувати хороші результати на майданчику».

Таким чином, Атлет-Житомир перемагає у цьому матчі з розгромним рахунком 11:4, все ще займаючи першу сходинку у турнірній таблиці.

Голи: Кудєлькін (6, 16), Біляченко (9, 18, 29, 33, 34), Мухін (14), Литвиновський (14, 38), Тищенко (37) – Омельянчук (32, 40), Чупринський (40), Гвоздь (40).

Попередження: Демчик.

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 30/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework