Юні спортсмени із Житомирщини продовжують виступи у Дитячо-юнацькій футбольній лізі

Юні бердичівські футболісти продовжують свої виступи у Дитячо-юнацькій футбольній лізі серед команд Першої ліги. У головних дитячо-юнацьких змаганнях України з футболу Бердичів представляють дві команди ДЮСШ 1998 року народження та 2000 року народження.

У другому турі бердичівські команди грали на виїзді проти команд ДЮСШ «Верес» з Рівного. На жаль, обидві команди з Бердичева поступились своїм суперникам. Юнаки 1998 року народження з рахунком 0-1, а юнаки 2000 року народження з рахунком 0-4, - це повідомляє «Ріо Бердичів».

Наступні два тури згідно Календаря бердичівські футболісти проводили вдома. У третьому турі проти команд «Поділля» з Хмельницького, а у четвертому приймали «Прем’єр-Ниву» з Вінниці.

Старші юнаки перемогли «Поділля» з рахунком 2-0, двічі забитими м’ячами відзначився Ігор Білецький та зіграли внічию 0-0 з «Прем’єр-Нивою». Молодші юнаки дві гри завершили внічию 0-0 з футболістами «Поділля» та 1-1 з однолітками з Вінниці. Забитим м’ячем відзначився Максим Жовнарчук.

У турнірній таблиці юнаки 1998 року народження займають третє місце з семи набраними пунктами, а юнаки 2000 року народження посідають восьме місце, маючи в активі два набраних пункти.

n091014950

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework