Атлет-Житомир підсилив свій склад, запросивши нового гравця

У рамках тринадцятого туру чемпіонату Житомира Атлет-Житомир зустрівся із ФК Коростень, що віднедавна стрімко набирає очки у турнірах.

Цей матч виявився для Коростеня нелегким, адже Атлет-Житомир підсилив свій склад, запросивши до команди колишнього гравця ФК «Промінь» Дмитра Тосича, повідомляє прес-служба ФК «Атлет-Житомир».

Форма Атлету йому дісталася із номером 17.«Перша гра виявилась непростою, адже поки не звик до нової команди. – розповідає Дмитро. – Ми ще не встигли зігратись, але на тренуваннях викладаюсь на повну для хороших результатів. У новій команді мені дуже подобається». 

Вже звичний швидкий гол від Коваля на 3-ій хвилині відкриває рахунок матчу. Здавалося б, перемога Атлету очевидна, проте Коростень через 3 хвилини наносить відповідний удар та зрівнює рахунок. А менш ніж за хвилину Сорокін знову пропускає м’яч у свої ворота від Мороза. Після цього Коростень грав у перевазі досить довго, що змусило неабияк понервувати вболівальників Атлету. Але за дві хвилини до кінця Коваль обходить захист Коростеня та оформлює дубль у матчі. Та Атлет не влаштовував кінець тайму із рівним рахунком, томуЛитвиновський забиває гол у роздягальню.

У другому таймі Атлети не давали Коростеню відігратись. Лише на 36 хвилині Козаренко зміг підібратись до воріт суперників та знову зрівняли рахунок. Та тріумфувала команда не довго: вже через хвилину Кудєлькін вдалим ударом вириває команду вперед.

І, продовжуючи традицію забивати гол у роздягальню, Тищенко закріплює перевагу Атлетів 5:3.

Голи: Коваль (3, 18); Литвиновський (19); Кудєлькін (37); Тищенко (40) – Капітула (9); Мороз (10); Козаренко (36).

Попередження: Біляченко.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 08/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework