У житомирському СОК «Динамо» стартувала першість Житомирської області з футзалу серед ветеранів 40+

12 лютого у СОК «Динамо» двома матчами стартувала першість Житомирської області з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 40+, яка триватиме протягом лютого. Учасниками змагань стали шість команд:

три команди з Житомира, та по одному представнику Коростеня, Романова й Бердичева. Ініціатором проведення першості виступила Асоціація футзалу Житомирської області за підтримки житомирської обласної організації ВФСТ “Колос” АПК України і ГО “Ветерани футболу Житомирщини”.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу Житомирської області.

Опісля церемонії відкриття змагань, яку провели президент Асоціації футзалу м. Житомира та Житомирської області Віктор Таран і перший заступник голови ЖОФФ Віктор Радушинський, на майданчику СОК «Динамо» у стартовому поєдинку зійшлися житомирська «Буд-Студія» та романівська «Зоря». На жаль для гостів з Романова, їх команда гідного опору житомирянам так і не створила, поступившись у підсумку з рахунком 9:0. Розгромом завершився і другий матч ігрового дня, у якому СК «Бердичів» не використав жодної зі своїх гольових нагод у матчі з «Коростенем», тоді як коростенці показали супернику справжній майстер-клас із реалізації – розгромна перемога 7:0.
Матчі другого туру першості Житомирської області з футзалу серед ветеранів 40+ відбудуться у неділю, 19 лютого, починаючи з 12:00.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 13/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework