Інбев-Полісся – Атлет: Чемпіонський матч?

"Інбев-Полісся" уже нахиляє голови під золоті медалі.

Сьогодні команда Костянтина Кожанова розбила чинного чемпіона Житомира на очах у переповненого ФОКу. Тепер у "Інбева" на три очки більше, а до кінця чемпіонату залишається всього два тури.

Стартові хвилини показали, що "Інбев" більше готовий до перемоги в цьому протистоянні. Після декількох хвилин і подоланого мандражу "сині" акцентованіше пішли в атаку, де нападники не боялися загострювати ситуацію та брати гру на себе. Утім, ні ці пориви, ні високий пресинг оборони "Атлета" не допомогли змінити рахунок. Поставивши себе першим номером, "інбевці" залишили супернику лише право на пробиття стандартів: Литвиновський тричі стріляв із дальної дистанції, але безрезультатно.

Уже під завісу першої половини його партнери почали підіймати тиск воротарю. Спочатку Аксьонов перевірив кіпера на пильність, а згодом Коваль не зміг знайти шпарину між ним і стійкою, пробиваючи з гострого кута. 0:0, Перерва. У дебюті другого тайму номінальні господарі почали розкриватися. Іванов дальнім ударом із допомогою міні-рикошету відкрив рахунок. На куражі "сині" протягом наступних декількох хвилин ще разів зо три вдарили по "Атлету" і розсипали його оборону. Цим у сердині тайму скористався Горло, якого залишили сам на сам із воротарем – нападник чітко розвернувся і пробив з носка в дев'ятку – 2:0. Ну, а третій м'яч став дещо курйозним. Несильний удар з центрального кола зачепив ногу захисника і пішов у порожній кут. "Атлет" розгубився і шансів уже не мав. За 5 хвилин до сирени "жовті" пішли розігрувати п'ятого і пустили останню "кулю" в порожні ворота. Сенсаційний розгром у підсумку.

"Інбев-Полісся" – "Атлет-Житомир" 4:0

Голи: Горло, 23, 30, Мосійчук, 35, Саківський, 38

Попередження: Яблонько, Марцун – Алєксєєв, Литвиновський, Сорокін, Куделькін

"Інбев": Ковальчук Д., Євтушок А., Мороховець А., Погорілець П., Федорченко Я., Іванов І., Бутко О., Яблонько Є., Марцун Б., Левченко О., Саківський Є., Леонов С., Горло І., Мосійчук Б.

"Атлет": Сорокін М., Проценко В., Мухін В., Тищенко Н., Коваль Ю., Тосіч Д., Алєксєєв Г., Куделькін Д., Орлик А., Триболь О., Біляченко О., Словінський А., Аксьонов Я., Литвиновський С.

Олександр Рабдєєв, президент "Атлет-Житомиру": "Давайте не будемо поспішати з долею титулу. Ще два тури до кінця чемпіонату. Звісно, якщо нічого екстраординарного не станеться, то чемпіонат міста ми програли. Бачите, все вирішилося в одній грі, а це свідчить про рівень турніру. Не скажу, що ми поступалися по грі. Не вистачило везіння, тому що створювали моменти, але в наші ворота "засмоктало" все. Ми програли тільки бій, а не битву. З "Інбевом" ще зустрінемося в чемпіонаті області. Ми награємо молодь, але сьогодні побачили, що на такі матчі вони ще не готові. Будемо робити висновки, а не посипати голову попелом".

Віктор Таран, президент Федерації футзалу Житомирської області: "У нашому місті відбулося божевільне свято футзалу. Більше 1000 глядачів у залі на 350 місць – це показник. Люди стояли за полем, у проходах, на східцях. Хто бачив гру, той розуміє, що рахунок не відповідає дійсності. Два випадкових рикошети і обрізка п'ятого, тобто реальний ігровий м'яч усього один – другий. Так, "Інбев" був швидший, точніший тощо, але рахунок не відображає загального малюнку гри".

Віктор Ратушинський, перший віце-президент Федерації футболу Житомирської області: "Гра дуже сподобалася. Для обласного рівня темп матчу був височенний. У ньому молодість перемогла досвід. "Інбев" виграв за рахунок двох рівноцінних четвірок, бо переглянувши склади команд перед грою, я побачив, що у "Атлета" лише одна сильна четвірка. А ще свою роль зіграли рикошети, яких не мало бути. Перед грою ми ставили 50/50. Усі спеціалісти знали, що команди рівні за підбором гравців і "Інбев" жодним чином не поступається "Атлету". А результат став сенсаційним лише в плані остаточних цифр на табло. Я подивився два тури, що залишилися командам і вважаю, що "Інбев" – уже чемпіон".

Вадим Каганов, віце-президент Асоціації футзалу України: Вболівальники чекали перемоги "Атлета", команда не програє вже кілька років. Але це спорт, це футзал. Молодь з "Інбев" забиває 4 голи в ворота лідера не тільки житомирського, але й українського аматорського футзалу. Для мене це сенсація. Але в цьому і сенс футзалу - емоції, переживання, непередбачуваність. Я хочу зазначити медіа-супровід матчу. Онлайн трансляція, коментатор, картинка високої якості, переповнені трибуни - і це тільки аматорський чемпіонат. Чемпіонат ще триває. Запрошую кращі команди Житомирщини на фінали АФЛУ, які пройдуть в Дніпрі і Луцьку в кінці березня - початку квітня.

Джерело: futsal-amator.com.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 14/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework