×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройшла спартакіада серед силовиків області

Стало вже доброю традицією проводити чемпіонати фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з неолімпійських видів спорту, які складають програму «Динаміади». 9 жовтня в Житомирі відбувся вже заключний етап спартакіади.

За перемогу в фінальних змаганнях з волейболу боролися 4 команди силових структур області: рятувальники, правоохоронці, працівники Служби безпеки та пенітенціарної служби.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, впродовж усієї спартакіади рятувальники показували свої вміння у кількох видах спорту. У змагання з мини-футболу збірна команди Управління ДСНС посіла 2 місце, у кульовій стрільбі – 4 місце та ще один етап – легкоатлетичний крос, у якому команда зайняла 1 лідерське місце.

Для виходу у фінал рятувальникам довелось провести серію ігор з волейболу у груповому етапі. Спортсмени демонстрували злагоджену командну гру та гарну спортивну підготовку. Але у результаті запеклої боротьби переможцями турніру стала команда УМВС.

Спортивне свято зібрало чимало вболівальників. – Це була цікава гра. Хлопці доклали максимум зусиль та гідно відстояли честь ДСНС.- прокоментував головний вболівальник команди – начальник Управління ДСНС України у Житомирській області Ігор Нікітчук. – Але цього разу вдача опинилась у руках наших суперників.- Генерал-майор особисто подякував усім гравцям волейбольної команди за гарну гру та нестримну волю до перемоги.

У загальному підсумку команда виборола срібло, посівши призове друге місце, в свою чергу поступившись команді правоохоронців. На 3-му місці опинилась команда Управління Служби безпеки України.

n101014970

n101014970 1

n101014970 2

Последнее изменение Пятница, 10/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework