ФК Атлет-Житомир змінює тренера

У неділю, під час тринадцятого туру житомирські "королі футзалу" поступилися перемогою молодій команді. Така подія стала справжньою несподіванкою, адже Атлет-Житомир не програвав уже 2 роки.

Після такої сенсаційної поразки тренер жовто-синіх Віталій Лясковський ще раз шокував команду, подавши у відставку у самий розгар сезону. Президенту клубу Олександру Рабдєєву нічого не залишалося, як схвалити таке рішення, повідомляє прес-служба ФК Атлет-Житомир.

Віталій Лясковський почав працювати із Атлетами у цьому сезоні. Команда як і раніше, лідирувала у житомирському футзалі та поповнила свій склад молодими гравцями. Та після першої ж поразки новеспечений тренер без пояснень та коментарів залишає команду у вільному плаванні.

Наразі клуб, у зв'зку із самим розгаром сезону, поки не шукатиме нового тренера та використає власні резерви. Тимчасово Атлетів тренуватиме гравець із багаторічним стажем у команді Володимир Мухін.

«Перед Мухіним стоятиме непросте завдання, але він як ніхто краще з цим упорається. - коментує Олександр Рабдєєв. – Це була не остання гра, а нас змогли перемогти лише раз. Такі події тільки мотивують працювати ще більше та відкривати нові перспективи».

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 16/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework