МФК Житомир здобув другу перемогу на кубку Звягеля в Новограді-Волинському

МФК Житомир здобув другу перемогу у зимовому кубку "Звягель 2017", який зараз триває у Новограді-Волинському. У неділю, 26 лютого, житомиряни обіграли місцевий "Авангард" з рахунком 2:0.

Рахунок в матчі відкрив новачок команди Богдан Самотуга в першому таймі. Далі житомиряни створили чимало небезпечних воріт суперника, але відзначитися змогли ще лише раз, коли Євгеній Кузнєцов, який був третім на добиванні після розіграшу кутового, повідомляє прес-служба МФК "Житомир".

Після двох зіграних турів команди на 1-2 та 3-4 місцях мають однакові показники очок і різницю забитих/пропущених голів. Нагадаємо, що минулого тижня МФК "Житомир" з рахунком 3:2 обіграв "Маяк" (Сарни).

В останньому турі, який відбудеться наступними вихідними, у матчі між аутсайдерами турніру "Авангард-2" - "Маяк" (сарни) вирішиться доля третього місця, а перше місце і Кубок розіграють між собою "Звягель" та МФК "Житомир".

Варто додати, що турнір в Новограді-Волинському тренерський штаб МФК "Житомир" використовує для підготовки до весняної частини сезону юніорської команди U-19.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 27/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework